Alle ervaringen

Rob & Sem


Bij de Love & Marriage Beurs in de Rai Amsterdam in contact gekomen met Maurice en Chantal. Twee vrolijke jonge mensen die ons direct enthousiast wisten te maken over hun Fiat 500. Ondanks dat wij eigenlijk al besloten hadden om geen trouwauto te huren zijn we dus toch van gedachten veranderd en na een kort proefritje met Maurice enkele maanden later hebben we alles definitief vastgelegd.

Op onze trouwdag heel veel leuke reacties ontvangen over de auto en we vonden het zelf ook zeer geslaagd. Rob had wel de nodige moeite om achteruit te kunnen rijden maar of dat aan de auto lag of misschien aan de zenuwen...we will never know haha!

Verder was de communicatie prima en ook het brengen en ophalen op de trouwdag verliep perfect en zoals afgesproken! Kortom een absolute aanrader voor een klein prijsje!

Chantal & Angelique


We hebben echt een TOPDAG gehad en genoten van het rijden in jullie prachtige fiat 500. We kregen ook veel leuke reacties op onze auto!!! Echt fantastisch.....

Liefdevolle groeten van Chantal en Angelique.

Wouter & Lotte


Opzoek naar onze perfecte trouwauto kwamen we al snel bij Bella Giorno uit, en wat voor een auto!

Van te voren mochten we langskomen voor een kennismaking en een proefritje, de gastvrijheid, vriendelijkheid en het geduld maakte dat we ons erg op ons gemak voelde. Dit in combinatie met de auto die in het echt nog mooier is dan op de foto's maakte dat we niet meer langer hoefde na te denken over onze trouwauto, wat een super keuze! Op voorstel van Chantal & Maurice mochten we de auto tot 's avonds laat gebruiken, dit zodat ook onze avondgasten de auto nog konden bewonderen, wat een service! Verder hoefde we ons geen zorgen te maken over het halen en brengen van de auto, alles is geregeld, we hebben geen moment stress gehad. Buiten de hele fijne service is het een hele ervaring samen je trouwdag op zo'n bijzondere manier te beginnen. Mensen gaan op de weg aan de kant voor je, zwaaien en maken foto's. Nu voel je je al bijzonder en speciaal op je bruiloft, maar op deze manier werd dat gevoel net een beetje meer.

Chantal & Maurice, enorm bedankt voor deze super ervaring, jullie vriendelijkheid en gastvrijheid! Dit lieve autootje heeft onze dag compleet gemaakt!

Dave & Maartje


Op zoek naar de perfecte trouwauto voor onze bruiloft kwamen we uit bij Bella Giorno van Chantal en Maurice. Wat ons betreft is dit de mooiste fiat 500 die we konden huren voor onze grote dag! Het contact met Maurice en Chantal verliep daarbij ook erg prettig. We werden uitgenodigd om vooraf een proefritje te komen maken om vast te kunnen wennen aan de Italiaanse schoonheid, en dat raden we ook elk stel aan om te doen. Al tijdens de proefrit werd onze goede keuze meer dan bevestigd: het nostalgische gevoel van de fiat maar wel in compleet gerestaureerde en goede staat!

Op de morgen van de bruiloft kwam Maurice de fiat brengen, waardoor wij relaxed de andere voorbereidingen konden doen. Vervolgens samen, knus en met open dak naar de verschillende locaties rijden: geweldig en mooier dan we ons hadden voorgesteld. Iedere voorbijganger merkt je op, stopt voor je, laat je voorgaan, en zwaait vriendelijk. Bijna jammer dat we niet meer hebben rondgereden :) 's Avonds kwamen Maurice en Chantal de fiat weer ophalen, waardoor wij er geen omkijken meer naar hadden; ideaal geregeld dus.

Gerwin & Ellen


We hebben mede dankzij jullie autootje, een prachtige dag gehad. We kregen ontzettend veel leuke reacties van bekenden en onbekenden op straat. De schattige fiat paste precies in onze dag en in het mooie totaalplaatje. We vonden het erg leuk om zelf te rijden, na de spanning van onze eerste ontmoeting was het voor ons even een moment van tot rust komen met z'n tweetjes. Zoals jullie kunnen zien, kreeg de auto een leuke rol in de fotoshoot die daarna volgde en het was een echte blikvanger in het centrum van Utrecht. Ook onze dank voor jullie flexibele opstelling, alles was perfect geregeld, de auto werd ruim op tijd geleverd en netjes weer opgehaald. Tevens was het voor ons erg leuk, en handig, om een aantal maanden van tevoren al eens een proefritje te maken. Samengevat; we hebben een geweldige dag gehad en zouden iedereen aanraden om voor de schattige Fiat 500 te kiezen! Bij twijfel hoef je alleen de foto's te bekijken :)